Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Súllyos depressziósan és...

Súllyos depressziósan és szociális szorongásban mekkora az esély hogy munkanéküli leszek?

Figyelt kérdés

Röviden lassan 19 leszek nincs semmi motivációm tanulni, bulizni élni.

Egyátalán nincsennek, nem voltak emberi kapcsolataim.

Totál életképtelen vagyok

ápr. 27. 21:17
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
11 ui.: Az ilyen emberek, komolytalanok, és elég nagy rá az esély, hogy még alacsonyabb szinten vannak mint te kérdező! Ezért teljesen értelmetlen dolog az ilyen kommentekkel foglalkozni, reagálni rájuk.
ápr. 28. 11:32
 12/14 anonim ***** válasza:
73%
#11, És nem is árt belerúgni.
ápr. 28. 11:35
 13/14 anonim ***** válasza:
Szia én 52 es nő vagyok.Kb. 10 éves korom óta szenvedek ettől ami neked van.Tudom milyen..De csak egy út van harcolni.Csinálni és csinálni bármennyire nincsen kedved.Az valamelyest enyhíti a tüneteket és a sport.És a pszichológus..A lényeg hogy ne legyél tétlen..Én pl pont ezért soha nem voltam munkanélküli.Nekem könnyebb ha dolgozom.Eltereli a gonolataimat ..Nyílván enm teljesen sokszor érzem kb mindig hogy mindenre is alkalmatlan vagyok..Hiába hibáztatod a szüleidet az nem old meg semmit.Ha ők rombolnak költözz e építsd fel magadat.14 voltam amikor elköltöztem.Azóta senki kg kenyeret nem adott.Nem siker történet az enyém de legalább harcoltam harcolok...Hidd el van értelme..Sokat olvastam anno most is de csak szakkönyveket..Rengeteg a porblémám a szorongás full gáz az enyém hát soha el nem múlik..De sokat javúlt persze nekem későn jött a diagnózis..És kb mindent is kipróbáltam küzdök ellene mert normális életet akarok ..Az ami másnak természetes az nekem csak álom az hogy ne szorongjak bizzak ..És Számomra is normális életet éljek ..Látszólag az van..De csak látszólag..Minden nap egy küzdelem.
okt. 31. 22:09
 14/14 anonim ***** válasza:
33%

100%

Mehetsz a híd alá csövezni

nov. 6. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!