Alkalmi kapcsolatrol mi a véleményetek??
Nem esetem az ilyesmi.
Ha eleve nem akar komolyabb kapcsolatot, akkor ebben reménykedni ostobaság és csak magadnak ártasz
Semmi baj az alkalmi kapcsolattal, ha az mindkét félnek megfelel.
Azonban ha te azért mész bele mert azt reméled hogy több lesz belőle, az csalódás lesz.
Nem fog komolyabbra fordulni. Ezzel csak a lányok áltatják magukat. Ne hagyd, hogy kihasználjanak.
Alkalmi úgy működhet, ha egyik fél sem akar komolyabbat és tényleg csak pár alkalom.
Sok ismerősöm alkalmi szexkapcsolatból épített ,vagy alakítottak ki komoly kapcsolatot.
Ha valakivel sokat szexelsz, ahhoz elkezdesz kötődni, és a felszabaduló oxitocin miatt érzelmek alakulnak ki...
Sok ismerősöd? Hol élsz, valami belterjes borsodi zsákfaluban?
Sok ismerősöd.
Persze, én meg Cindy Crawforddal és Claudia Schifferrel ápoltam alkalmi kapcsolatot.
Mivel te már most többet akarsz a leendő alkalmi kapcsolatod partnerétől nem biztos, hogy érdemes beleállnod a farkába.
Érdemes megbeszélni ezt mielőtt bármibe belefogtok.
Tudja a másik fél, mi a helyzet és hogy neki is legyen döntése a tények tudatában.
Az esetek többségében a beszerelmesedett, többet akaró fél egyre inkább elveszti azt a tényt maga elől, hogy ez csak alkalmi dologra épülő kapcsolati forma, nem több.
Elkezd idegesítő, féltékeny, stb lenni.
Az alkalmi partner, aki pedig tartja magát a megállapodáshoz, az pedig inkább megszakítja a kapcsolatot.
Ritkább eset az, hogy boldog kimenetele van egy ilyennek.
Öcsémet is zaklatja a bekattant csaj, holott korrekten megmondta az elején, csak szex és off.
Volt, hogy hozzám jött át tesóm, mert elege volt és volt képe becsöngetni hozzám a csajnak.
Elküldtem. Semmi női tartása nem volt. Taszító.
Egy szó, mint száz:
Hagyd... ha már most többet akarsz.
Gyászold meg szépen a volt kapcsolatodat tisztességesen, aztán, amint ismét rendben van lelked, onnantól belevághatsz új kapcsolat keresésbe vagy ha annyira akarod... Szexpartnerbe.
A lelki fájdalmad miatt ne menekülj (bármiféle) intim kapcsolatba. Legrosszabb megoldás.
Heverd ki, élvezd a szingli lét előnyeit, több énidőt stb.
Állítsd magadat egyensúlyba, aztán mehet a pasizás.
5
Budapesti vagyok.
És igen, a Tinder maga az alkalmi kapcsolat kereső, mégis onnan házasodott több ismerősöm is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!