Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » MOBROG kérdőív miért írja...

MOBROG kérdőív miért írja mindig ezt?

Figyelt kérdés
Mikor megakarom csinálni vagy azt írja ez a kérdőív nem elérhető probálja késöbb, vagy pedig ön nem felelt meg a kritériumoknak. Pedig megbízható mert már többször kifizetett.

ápr. 11. 16:10
 1/3 anonim válasza:

Fizet, ha összejön a limit, de így nagyon nehezen, hogy szinte az összes kérdőívből kirostál, mielőtt elkezdhetné az ember.

Ráadást nem egyszer kevesebb pontot írt jóvá, v. egyáltalán nem, az ügyfélszolgálatuk pedig 1-2 hónap elteltével válaszol valami bolondságot, én ott is hagytam őket.

máj. 29. 16:50
 2/3 A kérdező kommentje:
És milyen jól kérdőíves oldalakat tudsz?
máj. 29. 16:52
 3/3 anonim válasza:

2. Szinte minddel van valami gond, az utóbbi fél évben vagy 10 helyről töröltem magam.

Nem küldenek kérdőívet, nem írják jóvá a pontot, nem válaszol az ügyfélszolgálat, forintszámlára utalnak a bank pedig drágán vált, 3 hónap míg küldik a jutalmat több noszogatás után, nem indulnak el a kérdőívek, v. csak sokára rostál ki, mégsem fizet érte részarányosan semmit, 1-2 hónapba telik, míg a pont az egyenlegedre kerül.

máj. 29. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!