Rendeltem kulfoldrol egy csomagot gls szervizpontra. Az a baj hogy azt sem tudom mi az a szervizpont mert en azt hittem hogy az a csomagautomata. Az lenne a kerdesem hogy at tudnam iranyitani csomagautomataba?
Miután sikerült teljesen zavarosra megalkotnod a kérdést, így felelni sem könnyű. Címet kettőt kell megadni. Számlázási cím és szállítási cím. Utóbbi lehet bármilyen cím, automata vagy átvételi pont. Ha címre kérted, akkor oda viszik, nem máshová.
A futár ha nem is fut, de siet. Hacsak nincs a címkén magyarul, hogy 18+, vagy felnőtt kézbe esetleg adult only, a futárt nem érdekli. Nem is tudja, mi van benne. Ezeket diszkréten szokták csomagolni.
Ami a fiadat illeti: Ha mégis felnőtthöz van kötve az átadás, és foglalkozik is vele a futár, kérhet személyit. De ez a kor nem nagy vízválasztó. Ha nem nagyon gyerekes a gyerkőc, nem fog kötözködni.
Ha mégis, akkor visszamegy a depóba, és értesítenek, keresnek. Nem fordítják azonnal vissza.
Ha nem adtál meg semmit, csak a lakcímedet, akkor oda fogják vinni. Vagy felhívnak ha megvan a telefonszámod.
Egyszer jártam így én is, rutinból a postafiók címemet adtam meg. Aztán hívtak hogy oda ugyen nem fogja az UPS kézbesíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!