Ma rendeltem online dolgokat és nem tiszta 2 dolog. A postázási címnek egy postapont csomagautomatát választottam, de a számlázási címnek a lakhelyemet. Akiké a ház vagy akikhez be van jelentve vagy nem tudom ők ezáltal tudomást ?
Szerezhetnek a rendelésről?
A második kérdés pedig az hogy ugye csomagautomatához rendeltem de utánvételes fizetéssel. Ott akkor a csomagautomatába kell dobjam a pénzt? Csak mert azt írták az utánvételeshez, hogy "a futárnak fizeted" ebben az esetben akkor a csomagautomata a futár?
Számla a vevő szempontjából szinte teljesen érdektelen. Céges vásárlásnál kell egyeznie a székhely címével. Magánemberként Seholfölde, Zabliget, Mámika utca 2-t is írhatsz.
Olyan automatáról nem tudok, ahol kp.-vel lehet fizetni, de lehet, hogy mégis van.
A fuárnak fizeted lehet csak béna automata válaszlevél. Nem találkozol vele.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Utána olvasgattam kicsit ennek a készpénzes fizetésnek postapont automatánál de egyértelmű választ nem találtam. Esetleg valaki tud biztos infót?
Nem tudom, mit néztél, de itt a tuti:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!