Ferike19122022 kérdése:
Valaki letudná nekem írni az A moll csárdást gitár tabulatúrán?(csak a sima soló kellene)
Figyelt kérdés
2024. ápr. 8. 19:35
1/8 anonim válasza:
Nem igazán értem, hogy mit szeretnél. A hangnem adott, éld ki a kreativitásodat.
2/8 A kérdező kommentje:
Csak azt szeretném hogy valaki írja le a dallamát tabulatúrán.
2024. ápr. 8. 20:13
3/8 anonim válasza:
És pontosan mennyiért szeretnéd leiratni?
5/8 A kérdező kommentje:
Gondoltam valaki szivessegbol leirja de akkor inkább rájövök magamtól :D
2024. ápr. 9. 21:35
6/8 anonim válasza:
Azt gondolod hogy van itt valaki aki egyáltalán tudja? 😂
Ami nincs fent azt hallásra szoktam leszedni annyi itt a botfülű.
7/8 anonim válasza:
Én pedig nem értem. Egyszerű, 4-6 akkordos számokkal tanultam meg gitározni, tabokkal persze, de ott nem az adott mű megtanulása a fő cél, hanem az adott technika elsajátítása a lényeg. Ellenben vannak hangtani ismereteim is. És az utóbbi elég fontos, ha "fülről" szeretne leszedni valamit az ember, vagy netán számot írna, esetleg csak random improvizálna.
8/8 anonim válasza:
“A moll csárdás” - ki a szerző?
Javaslom, hogy a kottaolvasást tanuld meg, ha gitározol.
Pláne, ha erősebb szintre szeretnél jutni.
Sokkal egyszerűbb lesz az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!