Hol találok relenváns információkat az interneten?
Figyelt kérdés
Amik nincsenek multinacionális cégek által mnipuiláva? Darkwebre még nem mertem regelni, akarom mndani felmenni o.Omárc. 23. 13:47
11/18 A kérdező kommentje:
azokat már rég felkerestem, de tapasztalataim szerint azok se függetlnek.
márc. 23. 17:53
12/18 anonim válasza:
Nem?? Mi nem független számodra ezekben? Kezdem azt gondolni, hogy valami laposföldes meg ufós konteóhívő vagy. Bizonyíték részedről? 0 Kezdem azt gondolni, hogy valami laposföldes-konteós hibrid gyíkember vagy.
13/18 A kérdező kommentje:
persze, laposföldes vagyok, de leginkább ufós, már ha a multik által finanszírozott információkat próbálom fenntartásokkal kezelni.... téged melyik ufó, akarom mondani csillagrendszer propagál, hogy lejárasd a kritikusan gondolkodó enbereket? csak kérdem...
márc. 23. 19:07
14/18 anonim válasza:
Soros György, személyesen... lol. A szkepticizmus egy okos dolog, én is szkeptikus vagyok, csak tudod a tudománynak ehhez nincs köze. Vagy megismered a tudomány által támasztott tényeket, vagy pedig nem, mondhatjuk úgy is, hogy ez bináris rendszer. És ha ezek megismerése nélkül okoskodsz, akkor ne lepődj meg, ha ilyen válaszokat kapsz.
17/18 anonim válasza:
13/16 (2024.03.23. 19:07) De áruld már el,hogy milyen témában keresel releváns információkat, és milyen témában vagy "kritikusan gondolkodó ember"?
18/18 anonim válasza:
Tegnap ugyan ezt a vakegér szöveget nyomtad az időképes kérdéseddel.
Nem unod még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!