Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol találok relenváns informác...

Hol találok relenváns információkat az interneten?

Figyelt kérdés
Amik nincsenek multinacionális cégek által mnipuiláva? Darkwebre még nem mertem regelni, akarom mndani felmenni o.O

2024. márc. 23. 13:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Próbáld előbb egzaktul definiálni, mit is szeretnél.
2024. márc. 23. 14:52
 2/18 anonim ***** válasza:
Milyen témában? Pontosan mit keresel?
2024. márc. 23. 15:14
 3/18 A kérdező kommentje:

nem lehet egzaktan definiálni

eddig is random rákerestem dolgokra, általában gogle-val, de mostmár, hacsak nem termékekre keres az ember, értéktelen találatokat kap csak... google lens esetében ez hatványozottan igaz.

2024. márc. 23. 15:35
 4/18 anonim ***** válasza:
65%

Már most ellentmondásba kerülsz önmagaddal.

A kérdésben még a tartalom volt a kérdés, most viszont már a keresőmotor nem tetszik.

Szerintem menj vissza arra a fórumra, tiktokcsatornára, akárhova, ahol ezt a marhaságot összeszedted, és érdeklődj ott, hogy pontosan mi miatt is kell hisztizned.

2024. márc. 23. 15:52
 5/18 A kérdező kommentje:

"A kérdésben még a tartalom volt a kérdés" - te miről beszélsz? XD

belekeveredtél nagyon...

mintha a keresőmotor és a találatok nem függenének össze, ne nevettess kérlek... vagy erőlküdj magadfajta korlátozott szellemi képességű szocmédiafelhasználók kommentjei alatt pls :D

2024. márc. 23. 16:09
 6/18 anonim ***** válasza:
39%
Megpróbálok erőlküdni de azért az erőlküdéshez jó lenne tudni, hogy keresűmotürra vágysz vagy tartalümra.
2024. márc. 23. 16:10
 7/18 A kérdező kommentje:
ha nem lenne szoros összefüggés a kettő között, én is megpróbálnék erőlködni, akáér hiszed, akár nem.
2024. márc. 23. 16:12
 8/18 anonim ***** válasza:
39%

Pedig nincs, ezért is lett volna jó tudni, miben szorulsz segítségre.

De ha te ilyen pontosan tudod hogy mi a gond, akkor biztos meg is tudod oldani magad.

Sok sikert, én feladom a próbálkozást. Végülis nem erőszak a disznótor.

2024. márc. 23. 16:30
 9/18 A kérdező kommentje:
ezesetben teljesen felesleges volt a propagandista szájtépésed, ha ennyire okos vagy, nem is értem :V miért erőlködik kend... aha, persze :D
2024. márc. 23. 16:52
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Wikipédia, tudományos fórumok, egyetemi könyvtárak. Ha felkerestél volna ilyeneket, talán nem merült volna fel ez a kérdés.
2024. márc. 23. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!