Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Red flag/undorító, hogy egy...

Red flag/undorító, hogy egy nő kakil?

Figyelt kérdés

Állandóan azt látom, hogy “így undorító, hogy egy nő kakil, meg úgy undorító” de hat ez egy természetes dolog.

Srácok, nektek ez undorítónak számít, és máshogy néztek egy nőre ezek után?

2024. márc. 19. 20:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem csak poénból írják és neked nem esik le hogy csak irónia.

Amúgy: nem, nem néznék máshogy emiatt egy lányra. Mivel természetes, és inkább örülnék neki hogy például nálam mert a WC re menni

2024. márc. 21. 19:44
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ez abszolút azt jelenti, hogy szereted, és megbízol a másikban, mert előtte teljesen természetesként kezelsz mindent.

Mi pár éve nyáron terveztünk egy erdei túrát. Túra közben a párom hasa elkezdett görcsölni, tudta, hogy nem bírja sokàig.

Kerestünk egy jó bokros részt, letolta a nadrágját, legugolt, és kitette az áldást.

Én készítettem neki papírzsepiből törlőt, és ennyi.

Nemis volt erről azóta sem szó, meg akkor utána sem, mert ezt mi teljesen természetesként kezeltük.

Olyan volt, mintha az orrát fújta volna ki, vagy bármi más.

2024. márc. 21. 20:56
 13/13 anonim válasza:
34%
Nem undorittó,szerintem izgi!
2024. máj. 2. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!