Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mielőtt leírom szeretném...

Mielőtt leírom szeretném leszögezni, hogy tisztában vagyok vele, hogy undorítóan viselkedtem, szóval nem kérek gyűlölködő kommenteket.?

Figyelt kérdés
Szóval két éve általánosba nem tudom mi ütött belém, talán elegem volt, hogy mindig különc voltam meg nem voltunk olyan gazdagok mint az osztálytársaim, de elkezdtem pár dologról hazudozni, csak hogy jobban elfogadjanak, h pl van egy macskánk, vagy van xboxunk, stb. Akkoriban volt egy legjobb barátnőm, de neki sem mondtam el az igazat. Aztán elballagtam, és azóta nagyon szégyllem, és lelkiismeretfurdalásom van ettől. Nemrég láttam, h rám írt a régi legjobb barátnőm(ballagás után valahogy megszakadt köztünk a kapcsolat) , is nem tudom mit csináljak, mert hiányzik, de közbe meg nem tudom h mondjam el neki az egészet, mert félek hogy nagyon el fog ítélni, és hatalmasat fog csalódni bennem(egyébként teljesen jogosan). Mit tegyek? L
febr. 22. 19:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az ügyben semmit.

Tanultál a saját butaságodból.

A képzelt-vágyott macska azóta elkóborolt, neked meg megjött az eszed.

Az élet megy tovább.

febr. 22. 19:16
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az iskola sajnos ilyen, kikezdik a különcöket, ott rúgják, ahol csak érik. Te szimplán ezt próbáltad megelőzni, próbáltad magad megvédeni. Jobban jártál némi bűntudattal, mint sorozatos csesztetéssel, megaláztatással, amit másoktól kaptál volna. Ne legyen bűntudatod.
febr. 22. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!