Ha minden második napotok szabad lenne, mit csinálnátok?
Figyelt kérdés
Úgy alakult hogy csak minden második nap kell dolgoznom, így viszont nem tudom mit csinálhatnék a fennmaradó időben. Szeretném értelmesen eltölteni. Ti mit csinálnátok, vagy minek lenne ténylegesen értelme? F/302024. márc. 17. 20:18
1/2 anonim válasza:
Csinàlj még egy munkàt, fiatal vsgy.most tudsz félretenni,spòrolni. Ha most megnyomod valszeg könnyebb lesz az életed késöbb. Plusz még egy mellékàllàssal új lehetőségeket teremtesz, új kapcsolatok stb. Sok sikert
2/2 anonim válasza:
Az se rossz, amit 1-es ír.
Pl nekem hasonló helyzetből lett idővel kis itthoni vállalkozásom. Szabad napok kihasználása.
Mai napig megmaradtak a hobbi tevékenységek is.
Mint pl barkácsolás, kárpitozás. Jelenleg egy félköríves fotelt készítek.
Amiket még szeretek:
Faragás, kőcsiszolás/szobrászat, videó szerkesztés, zongorázás, műgyanta tárgyak, varrás, rajz, olvasás, bicózás, túra, fotózás, stb.
Ideje felfedezni hobbikat magadra szabva persze.
Hiába sorolom enyémaimet, max valamelyik megihlet.
Ezért se találok párt, mert a mi korunkbeliek zömére jellemző az "unatkozom" jelenség, ami nekem kreatív emberként a halálom.
31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!