A büdös láb ember tulajdonság?
Figyelt kérdés
2024. márc. 8. 15:15
1/7 A kérdező kommentje:
emberi*
2024. márc. 8. 15:16
2/7 anonim válasza:
Büdös láb ellen: lavór meleg víz, bele 1-2 deci ecet, legalább félóráig áztasd benne a lábad és dörzsölgesd egymáshoz őket. Ez elmulasztja!
3/7 anonim válasza:
Igen. Lehet ellene védekezni különböző módon. Másrészt nem mindenkinek büdi a lába.
4/7 anonim válasza:
A büdös láb nem emberi tulajdonság. 🤦
Tegyél azért, hogy ne legyen büdös a lábad.
5/7 anonim válasza:
Mitől büdös? Ha melóhelyen a munkavédelmi cipőbe belesül a lábad, persze, büdös. De ha alapból az, mosd jobban, használj sprayt, vegyél jobb cipőt és zoknit.
6/7 anonim válasza:
Lehet genetikai oka is, de én a környezetemben azt vettem észre, hogy akinek büdös a lába, az valamit nagyon rosszul is csinál. Pl vízálló, körben teljesen zárt, nem szellőző cipőt hord munkahelyen, bóvli sportcipőt, vagy pl a cipőfűzőt a végtelenségig szorosra húzza. Párszor vettem ilyen nubuk anyagú CCC meg Deichmann cipőt, úgy nekem is berohadt a lábam. 2 órát rajtam volt, és mintha vizes lenne a zoknim. Normális cipőben a nap végi zoknimnak sincs szaga. Mindig olyat veszek ami szellőzik fent, és lehetőleg még a talprész is.
7/7 Senior Séf válasza:
Miután az állaztok nem ho5danak lábbelit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!