Milyen egy teljesen új iskolába beilleszkedni?
Figyelt kérdés
Egy teljesen új iskolába át szeretnék menni, ahol kb. nem ismerek senkit, és megszeretném kérdezni hogy milyen beilleszkedni (könnyű,nehéz) ,könnyen hozzá lehet e szokni az új környezethez, az új tanárokat mennyire lehet megszokni(akár tanulás ügyileg is nehezebb e?) stb…
Félek hogyha átmennék egy másik iskolába akkor nem lennének barátaim vagy nagyon lerontanám a jegyemet meg ilyenek…(mondjuk nem vagyok az a nehezen barátkozós fajta,de azert teljesen más nem tudom hány száz emberrel..)
2024. febr. 25. 19:40
1/1 anonim válasza:
Ez teljesen változó. Nincs semmi garancia arra, hogy be tudsz-e illeszkedni, vagy sem. Biztos lesz pár olyan ember, akivel megtalálod a közös hangot, és olyanok is, akiket a hátad közepére sem kívánsz. A suliknak szokott lenni honlapja. Én régen ott néztem meg, hogy mennyire szimpatikus az adott iskola, videók is vannak fent (a legtöbb iskolának).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!