Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van ma február 25-én?...

Mi van ma február 25-én? (világi emléknap, "ensz kezdeményezésre") nos?

Figyelt kérdés

100 - 150 millió sértett halott,

2 (10 ^9-en) milliárd (legkevesebb számmal) a megnyomorított emberi életút,

ma is tart néhol,

nyugati átlag ember (kultúra) nem érti!

Egyéb kategóriát jelöltem, bár lehetne, csak nem lenne pontos a

történelem,

társadalom,

ünnepnap

kategória,

viszont félrevezető pontatlansággal, nem így írtam ezért.

#vietkong #átnevelőtáborok #Che' #gupvi #trockista
2024. febr. 25. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:
60%
Ez nem kvízoldal, ahol tesztelheted az emberek tudását. Ha van megoldandó problémád akkor tedd fel, de nem kell itt senkit leckéztetni és kikérdezni, hogy milyen nap van ma. Ajánlom a Google/wikipédia használatát, ha valóban nem tudod és tájékozódni akarsz.
2024. febr. 25. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Én február 20-án és 21-én látok csak nemzetközi ENSZ napot.

Február 20: [link]

FEburár 21: [link]

2024. febr. 25. 14:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Miért lettek a debik woke-betegek, a valósággal nem is törődve, amikor a történelemtanítás európai országokban lassan megszűnik.

Új tény a VÉLEMÉNYVIZSGÁLATHOZ:

2024 MÁRCIUS elején, franciáknál alkotmányos alapjog az ABORTUSZ... HM... mert annyira szaporák az európaiak??

Hollandia eltörli hivatalos irataiból a holland ANYASZÓT!!

TÁRASADALMI-BETEGSÉG hová vezet így?? Nyugaton a nati pángermán szellemiséget szidják, közben a bevitt idegen izlam palesztinozókat engedik ANTISZEMITÁNAK mutatkozni, izraelitáikat nem védik meg, velünk, Magyarokkal ellentétben, ezért kérdezem a február 25-ét!! Mi történt ? s ezt miért nem ismeri itt szinte senki??A közkedvelt "Göncpapát" majd mindenki ismeri, de hogy kinek a személyi titkára volt, azt már nem is halották!? Brr....

Magyarországon: a kommunista diktatúrák áldozatainak emléknapja.

2024. márc. 6. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!