Hol tudom ki próbálni a gáz riasztó pisztolyomat, hogy ne zavarjak senkit?
Figyelt kérdés
Vásároltam egy gáz-riasztó pisztolyt, és egy olyan helyet keresnék, ami nem egy lőtér ami vagy kihalt, erdős terület vagy pedig egy nagy üres tér ismer valaki ezeken a területeken belül bármi ilyesmi helyszínt, ahol nem hívják rám a rendőröket (fót, dunakeszi, 15ker, 3ker, 4ker,)2024. febr. 25. 01:00
1/8 anonim válasza:
há ez kva gáz
főleg ha most akarod kipróbálni
én nem kísérleteznék ilyennel, inkább a legális út...
2/8 anonim válasza:
Gázriasztóval szabad lőni magánterületen ha nem zavarsz más.
Pl pince ha jól szigetelt.
De szerintem menj el egy lőtérre. Pesten van nagyon sok.
4/8 anonim válasza:
Lőhetsz párat a kertedben.Úgyse látja senki.
6/8 anonim válasza:
Legálisan sehol, csak lőtéren, vagy magánterületen(az se legyen lakott terület).
7/8 anonim válasza:
#12:18
Úgyse tudja meg senki, hogy ő puffantott párat. Letagadod. Ha csak telibe nem veszi az egyik szomszéd videóra, hogy ő pisztollyal pufogtat a kertben. Ennek 0 a valószínűsége és súlyos személyiségi jogsértés.
8/8 anonim válasza:
7 es
Ha azért veszel fel valaki mert bűncselekményt követ el és azzal a céllal hogy legyen ellene bizonyíték nem személyi jogsértés. Amúgy meg elég hangos és pl városba lehet kihívják rád a zsarukat. Ők meg nem fogják tudni hogy “csak” gáz riasztó vagy éles. Bármi lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!