A Röhm RG96-os gáz riasztó pisztolyon mennyire megbízható a kakas biztonsági állása?
Ez a legmegbízhatóbb gp-k egyike!
Ha magától elsül az vagy gyári hiba (még nem hallotam ilyenről,de persze a Ferrari is elromlik) vagy buherált,használt fegyver.
Tehát a válasz:NEM
Köszönöm!
A fegyver egyébként használt, amennyire értek hozzá karban tartom, viszont nem ismerem a kakas "biztosító" belső működését, ezért volt bennem némi bizonytalanság.
Amennyire észrevettem a fegyver eléggé kényes a karbantartásra, ha nincs, vagy nem megfelelően van takarítva, olajozva megbízhatatlanná válik.
Elakadással(kivetésnél) még nem volt gondom, akadályt viszont már okozott hogy sikeres kivetés után nem töltötte a következő töltényt, ennek mi lehet az oka szerintetek? Én arra tippeltem hogy túlolajozás okozhatja.
Az elakadás oka a gyenge töltény,és a nehéz szán.
Ha önvédelemre akarod arra sajna nem jó. :(
Jelenleg a legjobb önvédelmi öntöltő: https://www.youtube.com/watch?v=rt_7ayVOnu4
"sikeres kivetés után nem töltötte a következő töltényt, ennek mi lehet az oka szerintetek? Én arra tippeltem hogy túlolajozás okozhatja.
A gyenge tárrugó is hibás lehet.
"Jelenleg a legjobb önvédelmi öntöltő:"
A 914 is van ilyen megbízható és kisebb (viselésre alkalmasabb).Viszont nem hiszem,hogy az öntöltő jó választás önvédelemre.
Őszintén megbízom benne...a mérete nem zavar, legalább jó húzása van ütéshez is ha úgy alakul :)...
Kipróbáltam 2 tár 9+1 tárazással, tehát 20 töltény Pepper-Cs vegyesen, Wadie töltényekkel.
Az első adag akadály nélkül kiment,a másodiknál kivetési hibám nem volt, egy darab töltési hiba a végefele.
Ezt követően alapos takaritás, és 3 tár(3X9) Wadie riasztóval folytattam a kis házi tesztemet.
Kivetési hibám most sem volt, összvissz volt 3 db töltési hibám, a 2. és 3. tárnál. Ez egész jó aránynak tünik így elsőre.Mivel a fegyver kétszer átlett takarítva, erős a gyanum hogy a tár rugójával lehet a probléma, majd kiróbálom egy hasonló méretü,de erősebb rugóval is esetleg.
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!