Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire "vonzó"...

Miért vagyok ennyire "vonzó" a macskáknak, és a kisgyerekeknek? 18F

Figyelt kérdés
(Itt főleg a benti macskákról van szó) Valamiért a macskák nagyon ragaszkodnak hozzám, és egyszerűen bárhova megyek, bárkihez az ott élő macska egyből jön hozzám, és le nem száll rólam. De ugyan ilyen kapcsolatom van a kisbabákkal is, ha pl elmegyek az utcán egy babakocsi mellett, valamiért kivétel nélkül az ÖSSZES rám mosolyog, de annyira hogy még az anyja sem érti hogy mi tőrténik. (Bár lehet én gondolom túl ezt az egészet) van valaki hasonló helyzetben?
2024. febr. 17. 22:07
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Te gondolod túl. A kicsik mindenkire mosolyognak, ha éppen nem nyűgösek valamiért.

A macskák meg, ha éppen kedvük van, bárkinek a lábához dörgölőznek, felugranak rá.

2024. febr. 17. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Mert rokonszenveznek veled, valszeg látják, hogy kedves, barátságos vagy, és őszintén kedves, nem megjátszottan. Szimpi vagy nekik.

Másik: cicák úgy hallottam, hogy szeretik a "rossz" energiákat, pl olyan helyeken szeretnek legjobban aludni, ezt nemigazán értem. De lehet, hogy pl sokat vagy depis? | Esetleg fel akarnak vidítani, vagy simán örülnek neked. Lehet, hogy másvalakinek, bárki másnak is ugyanannyira örülnének; mint neked. Akár megszokták, hogy ha jön vendég, az mindig kedves velük.

2024. febr. 18. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!