Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha úgy érzem...

Mit csináljak ha úgy érzem nem tudok tovább élni és meg akarok halni?

Figyelt kérdés

Elegem van az életemből, nincs semmim és senkim.

Nincsenek céljaim, nincs jövőképem. Szerelmes is vagyok, teljesen reménytelenül. (Tudom ez még nem ok erre, de felemészt belülről).

Nem akarok élni!

Teljesen felesleges vagyok. Az a legrosszabb, hogy tudom, hogy csak én tehetek róla, hogy ez van és csak én változtathatok, mégsem teszem és nem is tudom, mi lehetne a megoldás. Úgy érzem meghalt a lelkem, távozott, üres vagyok belül. Nem nagyon vannak már érzéseim. Ami van az is csak harag, düh, és bosszúvágy.

febr. 17. 18:42
 1/4 anonim ***** válasza:
58%
Fordulj pszichiáterhez, de sürgősen!
febr. 17. 19:10
 2/4 anonim válasza:
15%
Menj edzeni! Most!
febr. 17. 21:30
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Kezdj el imádkozni, hidd el jót tesz és érzed majd a javulást. Próbálj meg megkeresni olyan dolgokat amiért hálás lehetsz. Mondjuk akár azért is, hogy van látásod. Másnak nincs( tudom nem a legjobb példa, de a legjobb ilyenekkel kezdeni)
febr. 18. 00:22
 4/4 anonim ***** válasza:
68%
#3 Ez messze nem az az állapot, amin az ima segít...
febr. 18. 03:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!