Jelentsek fel egy olyan lányt aki több kamu profilon is rám írt?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki teljesen rám van szállva és állandóan kamu profilokon írogat hogy mennyire szeret stb. Pedig már 17 éves lesz. Én 21 vagyok. Van annak értelme ha feljelentem? Foglalkoznának az üggyel?2024. febr. 11. 20:56
1/4 anonim válasza:
Milyen BŰNcselekményt követ el a sérelmedre?
2/4 anonim válasza:
Gondolom ez zaklatásnak minősül.
3/4 anonim válasza:
Figyelmeztetted, hogy álljon le? Íjrál neki, hogy álljon le, mert zaklatásnak fogod tekinteni és feljelented. Le fog állni.
4/4 anonim válasza:
Zaklatás, megteheted.
De sok ilyen van.
Szimplán ignorálnám. Lenémítanám az ő értesítéseit és püttyögni se fog. 🙃
Felesleges tiltogatni, hogy új profilról folytassa.
Hagyjad csak tiltás nélkül.
Az ignorálás után rájön, hogy annyir se érdekled, hogy vesződj a tiltogatásokkal.
Ha elmebetegebb módba kapcsol, vagy akár követ, zaklat, postaládába stb üzeneteket hagy, nah akkor már mehet az ügy.
S kérhetsz távolságtartási elrendeltetést.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!