Segítsen nekem valakiiii. Angol le kéne fodrítani angolra. (? )
Figyelt kérdés
megnéztük a londoneye-t ami nagyon tetszett.utána elmentünk a backingham palotához ahol nagyon sokan voltak.láttuk még a hyde parkot a westminstert és voltunk a sohoba.2010. okt. 24. 12:15
2/11 anonim válasza:
Előbb magyarul kéne megtanulni, vagy legalább megismerkedni a billentyűzettel (nagy kezdőbetűk, írásjelek használata stb.), utána jöhet az angol.
3/11 anonim válasza:
Ezen mit kell lefordítani? Azok a neveik, azokat soha nem fordítjuk, mert pl a Londonszemről senki nem fogja tudni, hogy micsoda...
4/11 A kérdező kommentje:
elsőnek: nem tudom hány éves lehetsz de én fiatal vagyok és ez az msn stílus.xDxDxD
másodiknak: angolra kell lefoddítani te suta.xD
2010. okt. 24. 14:36
5/11 A kérdező kommentje:
ja én nekéne baszólogatni mert erősebb vagyok.^^ és egyik fülemen be másikon ki.:D
2010. okt. 24. 14:37
6/11 anonim válasza:
te mekkora tapló vagy omfg. Inkábby menj és rázogasd tovább a kukidat a nagymellű nénikre.
7/11 anonim válasza:
Előbb magyarul kellene megtanulnod kisfiam.
Az hogy "msn stílus" nem mentség semmire....
:))))))
"Angol le kéne fodrítani angolra.(?) "
:))
8/11 anonim válasza:
te okostojás azért linkeltem be a gugli fordítóját,hogy másold be a szöveget és fordítsd le te ész!!!!-.-"
14/l
"msn stílus" szakadtam rajta
9/11 anonim válasza:
I saw a few amazing place in London, but i'm so stupid to tell you about these in english....
Szerintem ez a tökéletes fordítás:D
10/11 anonim válasza:
Úristen hogy lehet valaki ennyire barom... Hány éves, vagy kérdező? Ez szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!