Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Foxpost csomag átvétele...

Foxpost csomag átvétele lejárat után?

Figyelt kérdés
A Foxpost megad egy órára/percre pontos időintervallumot, hogy meddig vehetem át a csomagom, amennyiben ez vasárnap reggelre esik (sajnos nem érek oda), később ki tudom még aznap venni? Vagy a nyitókód egyből megszűnik? Gondolom vasárnap a futár egyből nem vinné vissza a raktárba.

2024. febr. 6. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
53%
Vasárnap is szokták üríteni tölteni az automatákat.
2024. febr. 6. 18:57
 2/7 anonim ***** válasza:
14%

Jó eséllyel ott lesz az.

Az időpontot automata írja.

Vasárnap aligha járnak arra.

2024. febr. 6. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
78%
Akkor ürítik, amikor ürítik. Én buktam már csomagot úgy, hogy vasárnap vették ki.
2024. febr. 6. 19:12
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
3 Mert ha sok a csomag, black friday es karacsony kozott, akkor jellemzoen szoktak uriteni hetvegen is... de egyebkent normal idoszakban ez nem jellemzos, tehat valoszinuleg meg ki tudod venni vasarnap delutan is.
2024. febr. 7. 00:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Aki lepontozott, az magát minősítette. Vasárnap került be a csomagom az automatába, mivel szombaton még nem volt üres rekesz. Nem volt black friday se semmi.
2024. febr. 7. 11:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Reggeli órákban szokták elvinni a csomagokat,talán minimálisan 10-30 perc belefér.
2024. febr. 7. 15:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Tudok olyanról, akinek már ezután az időpont után nem nyitotta a kód a fiókot a vintednél. Egyébként a Foxpost oldalán meg van adva minden automatához, hogy milyen időintervallumban ürítik és töltik.
2024. febr. 18. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!