Van valami jó horrorfilm?
Figyelt kérdés
Olyan amiba sok a véres kínzás és gyomorforgató . Motel 1-2 unalmas. Fűrész 1-6 azis unalmas. Valami igazán brutális kéne valami nagyon kegyetlen kínzós horror. Címeket írjatok2010. okt. 24. 11:24
11/15 anonim válasza:
Na aszonnya kis nézelődés után: Srpski film,The Human Centipede, ReGOREgitated Sacrifice, Cannibal Holocaust
12/15 A kérdező kommentje:
A texasi láncfűrészes nemaztmondtam hoyg szar mer egyik kedvenc filmem .Csak azt hogy nemojan mint amiet én szeretek ennyi
2010. okt. 24. 16:11
13/15 anonim válasza:
Köpök a sírodra, ez pont olyan amilyet te szeretnél.
14/15 anonim válasza:
Hehe sziasztok aszta ilyen horror filmet néztek juj kemény nagyon a motel unalmas jeszusom??
15/15 anonim válasza:
Előbb írni tanulj meg,kisöcsi!
"amiba"-???
"Motel 1-2 unalmas. Fűrész 1-6 azis unalmas"-Az is és nem azis.
"Ojat írjatok amibe sok a kínzás véres brutális gyomorforgató rész"
Olyat és nem ojat. Amiben és nem amibe.
És még sorolhatnám. De elárulom,nem ettől leszel nagyfiú,hogy ilyen filmeket nézel. Ha pedig Te szemrebbenés nélkül végignézted a motelt meg hasonlókat,akkor én a helyedben felkeresnék egy szakembert,mert biztos van valami elmebajod. De valószínűbb,hogy csak menőnek akarsz tűnni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!