Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Van valami jó horrorfilm?

Van valami jó horrorfilm?

Figyelt kérdés
Olyan amiba sok a véres kínzás és gyomorforgató . Motel 1-2 unalmas. Fűrész 1-6 azis unalmas. Valami igazán brutális kéne valami nagyon kegyetlen kínzós horror. Címeket írjatok
2010. okt. 24. 11:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
67%

texasi láncfűrészes

túlvilág szülötte

kaptár

végső állomás

2010. okt. 24. 11:37
 2/15 anonim ***** válasza:
Viasztestek, Elhagyott szoba 1-2, Halálos kitérő, A barlang (két része van, szerintem az első a jobb).
2010. okt. 24. 11:44
 3/15 anonim ***** válasza:
67%
tükrök, mezsgye
2010. okt. 24. 11:46
 4/15 A kérdező kommentje:
Ezeket mind láttam unalmasak alig van benne véres jelenet sőt kínzós brutális semi nincs. Ojat írjatok amibe sok a kínzás véres brutális gyomorforgató rész
2010. okt. 24. 11:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Romok

Pokolba taszítva

Szellemhajó

Amityville horror

Rémmesék

2010. okt. 24. 12:08
 6/15 A kérdező kommentje:
Ezekis unalmasak . Én valami olyasmire gondoltam hogy az embereket élve megnyúzzák ,kivágják a szemüket , sawat öntenek rájuk kivágnak belőlük hús darabokat és nagyon brutálisan kínozzák őket . Van valami ijesmi film ?
2010. okt. 24. 12:22
 7/15 anonim ***** válasza:
94%

hát nem hiszem h mindegyiket láttad de mindegy..

a pokolba taszítva tényleg marha gagyi de a texasi láncfűrészes pont olyan amilyet szeretnél.. és ne mondd rá h rossz és unalmas mert kvára nem az..

2010. okt. 24. 12:31
 8/15 A kérdező kommentje:
A texasi láncfűrészes mind a 6 része megvan de kevés benne a kínzás és nem ojan brutális. Én ojat szeretnék ami nagyon brutális és az egész filmen azvan . PL: ÉLVE MEGNYÚZÁS , MEGCSONKÍTÁS , savba mártás vagyis valami sav szétmarja valameji ktestrészét , Élve kiszedik a szemét levágják a fülét kivágják a nyelvét . Valami ijen film kéne amibe nagyon sok brutalitás van
2010. okt. 24. 12:36
 9/15 anonim ***** válasza:

hát ha a többi nem is annyira de a texasi téll ilyen és nagyon jó film.. erre mondod h unalmas meg szr?.. nem is láttad akkor.. -.-

cannibal holocaust bár nem horror

2010. okt. 24. 12:36
 10/15 anonim ***** válasza:
56%

"PL: ÉLVE MEGNYÚZÁS , MEGCSONKÍTÁS , savba mártás vagyis valami sav szétmarja valameji ktestrészét , Élve kiszedik a szemét levágják a fülét kivágják a nyelvét "

a jó horror nem attól jó h ilyenek vannak benne -.-

az emberek általába nem a gyomorforgatást szeretik hanem a borzongást.. (ha horrort néznek)

meg különben is az ilyen horrorok általába nagyon szrok..

2010. okt. 24. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!