Minek a jelképe a valahány dolároson az a piramis aminek a csucsa különvan és szemevan a csúcsnak? Mi annak a neve? Mit jelképez?
Figyelt kérdés
nekem van 1 elképzelésem de oktassatok ki ha nemigyvan:
szerintem a piramis a magasságot és az időtáloságot jelképezi a szem pedig a médiát(ujság,tv,rádió)hisz azok elott nincs titok
nézzétek meg lady gaga(fuj) klipjeit
1 csomoban ezt szimbolizalja a letakart szemevel
ugyanakkor szerintem az emo is ezt jelképezni mivelhogy ottis csak az 1 ik szem lát mindent és ezt is a média alkotta
oktassatok ki ha nemigy van
2010. okt. 24. 00:09
2/4 anonim válasza:
Akkor én most kioktatlak! Nagyon messze vagy az igazságtól.Hol volt Lady gaga vagy az emok amikor az első ábrázolás megjelent vagy az első pénz amin látható volt?
Inkább olvass utána,de ne találj ki ilyen hülyeséget..
3/4 anonim válasza:
mindent lato szem magyaran mindent tudnak rolad
4/4 anonim válasza:
ne haragudj, de hatalmas butaságot írtál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!