Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Forensis.h...

Mi a véleményetek a Forensis.hu-ról? Miért éri meg nekik? Nem piramis játékos ez a klubtagság?

Figyelt kérdés
2010. okt. 10. 17:51
 1/4 morrisey válasza:
valószínűleg jutalékot kapnak a forgalomból. nem hiszem h piramis lenne mert pénzt nem kérnek semmiért a tagoktól, meg nem hiszem h olyan nagy cégek, mint Agip akkor szerződnének velük. a kedvezmények viszont jók, én regisztráltam és küldtek is mailt h jön a kártya.
2010. okt. 13. 17:38
 2/4 anonim válasza:

Elég gagyi, téligumit kerestem náluk, 1000 ft -tal magasabb az ára darabjának, mint a rendes gumisnál (google kereső, 4. találat), a benzinárcsökkenés meg a legdrágább üzemanyagra vonatkozik, de ami a lefrankóbb: a regisztrációnál NEM kértek címet, rendszámot, de mégis azt állították, hogy küldik a tagsági kártyát.

Szerintem gagyi.

2010. nov. 11. 12:13
 3/4 morrisey válasza:
Hát én azóta megkaptam a kártyát. A regisztráció után küldenek mailt és abban kérik be a címedet. Benzint is vettem már. Igaz, hogy a 10 Ft a prémium benzinre vonatkozik, de minden másra is adnak 5 Ft-ot, meg 20%-ot a shopban. Szerintem jó!
2010. nov. 30. 15:37
 4/4 anonim ***** válasza:
én kb. egy éve használom a kártyát, eddig semmi panaszom nem volt rá, egyáltalán nem gagyi, csak tudni kell használni.
2012. márc. 11. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!