Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Tippmix pro vagy Vegas? És miért?

D34D3YE_HUN kérdése:

Tippmix pro vagy Vegas? És miért?

Figyelt kérdés

2024. jan. 31. 22:18
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%

16, te melyik szakmunkásképzőbe jártál? Érettségiztél egyáltalán? Mit szeretnél, mivel bizonyítsam? :)

17, a fogadóirodák korlátozásai miatt. A kis piacok verhetőek a sportfogadásban, de ezekre nem lehet jelentős összegeket feltenni egy accounton, ezért egyszerűbb értékesíteni a tippeket.

18, tévedsz.

19, fogalmam sincs, kikről beszélsz.

20, tőlem nem. Használod a googlet, és próbálsz találni egy hiteles tipster portalt.

2024. febr. 3. 16:59
 22/43 anonim ***** válasza:

Szóval te is egy tippadó vagy??

Na most jön a kamu duma, hogy a korlátozások. Tippmix. Megrakom, nyerek, a kutya nem korlátoz.

Mi a baj a szakmunkásokkal?

Nélkülük hol lennél Mr diplomám van? Tudjad már mit beszélsz!!

2024. febr. 3. 18:44
 23/43 anonim ***** válasza:
Tehát nem érettségiztél.:) szar lehet :=/
2024. febr. 3. 18:57
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon mellé fogtál mert van.

De tudod mi a szar? Hogy egy szánalmas tippadó vagy aki átbassza az embereket mert büdös neki a munka! Na ez a szar!

2024. febr. 3. 19:04
 25/43 anonim ***** válasza:

Mondtam, nálam nem lehet tippeket venni.

Különben a tippmix ugyanúgy korlátoz. "Túl magas bizományosi kifizetés" a szöveg egy kékeslila háttéren a monitoron. Láttam már párszor sajnos.

2024. febr. 3. 19:22
 26/43 anonim ***** válasza:

Olvasom a vitátok... Egyrészt a tippmix és a vegas is korlátoz, persze nem az 1000 ft-os téteknél, meg tudom erősíteni.

Másrészt simán lehet ebből jó pénzeket csinálni, persze kinek mi a jó, de havi 2-300ezret simán össze lehet havonta hozni, aggreszívabb játékkal többet is. Persze közben megy is el, tuti tipp nincs, de egy jó szisztémával bőven lehet pluszos egyenleget csinálni..

2024. febr. 3. 20:27
 27/43 anonim ***** válasza:

15# "ennek semmi értelme amúgy."

Pedig 4 elemivel is érthető, például Sería A tavalyi eredmények 38 mérkőzésből a középmezőnyben 10-15 döntetlen volt. Minden 3-4. meccs X lett.

Az odds pedig 3.00-5.00 szokott lenni...

2024. febr. 4. 15:29
 28/43 anonim ***** válasza:
Azért nincs értelme, mert amelyik meccsnek 3,00 a szorzója, annak csak 31%-ban lesz döntetlen az eredménye, így -7% roid lesz hosszútávon, ami pont az irodának a haszna. Ne próbáljátok már nekem megmagyarázni, amikor ebből élek! :D Semmi értelme ilyen indokkal döntetlenekre fogadni top ligákban. Top ligákra amúgy sincs sok értelme fogadni.
2024. febr. 4. 15:48
 29/43 anonim ***** válasza:

Nem kell minden 3. meccset eltalálni, elég ha az 5. v. 6. bejön,

tavaly vezettem itt a döntetlen vadászatot, 25 sorozat volt nyerőben:

https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__1..

Csak egy sort idéznék a 270#-ből:

"ROI 74%" volt.

2024. febr. 5. 18:17
 30/43 anonim ***** válasza:
52%
Ja tehát tétemeléssel operálsz. :D A martingale nem működik, le van vezetve még a wikipédián is.
2024. febr. 6. 13:49
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!