Tippmix pro vagy Vegas? És miért?
16, te melyik szakmunkásképzőbe jártál? Érettségiztél egyáltalán? Mit szeretnél, mivel bizonyítsam? :)
17, a fogadóirodák korlátozásai miatt. A kis piacok verhetőek a sportfogadásban, de ezekre nem lehet jelentős összegeket feltenni egy accounton, ezért egyszerűbb értékesíteni a tippeket.
18, tévedsz.
19, fogalmam sincs, kikről beszélsz.
20, tőlem nem. Használod a googlet, és próbálsz találni egy hiteles tipster portalt.
Szóval te is egy tippadó vagy??
Na most jön a kamu duma, hogy a korlátozások. Tippmix. Megrakom, nyerek, a kutya nem korlátoz.
Mi a baj a szakmunkásokkal?
Nélkülük hol lennél Mr diplomám van? Tudjad már mit beszélsz!!
Nagyon mellé fogtál mert van.
De tudod mi a szar? Hogy egy szánalmas tippadó vagy aki átbassza az embereket mert büdös neki a munka! Na ez a szar!
Mondtam, nálam nem lehet tippeket venni.
Különben a tippmix ugyanúgy korlátoz. "Túl magas bizományosi kifizetés" a szöveg egy kékeslila háttéren a monitoron. Láttam már párszor sajnos.
Olvasom a vitátok... Egyrészt a tippmix és a vegas is korlátoz, persze nem az 1000 ft-os téteknél, meg tudom erősíteni.
Másrészt simán lehet ebből jó pénzeket csinálni, persze kinek mi a jó, de havi 2-300ezret simán össze lehet havonta hozni, aggreszívabb játékkal többet is. Persze közben megy is el, tuti tipp nincs, de egy jó szisztémával bőven lehet pluszos egyenleget csinálni..
15# "ennek semmi értelme amúgy."
Pedig 4 elemivel is érthető, például Sería A tavalyi eredmények 38 mérkőzésből a középmezőnyben 10-15 döntetlen volt. Minden 3-4. meccs X lett.
Az odds pedig 3.00-5.00 szokott lenni...
Nem kell minden 3. meccset eltalálni, elég ha az 5. v. 6. bejön,
tavaly vezettem itt a döntetlen vadászatot, 25 sorozat volt nyerőben:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__labdajatekok__1..
Csak egy sort idéznék a 270#-ből:
"ROI 74%" volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!