Tippmix pro vagy Vegas? És miért?
Szerintem meg te vagy a lúzer mert játszol. Majd egyszer rá jössz, ha lesz egy kis értelmi képességed hozzá.:D
És ismétlem nincs olyan, hogy jó stratégia a sportfogadásban. A fogadó irodák mindig előtted járnak. Max szerencséd van néha, ezért szerencsejáték a neve.
"Jöhet nekem bárki olyan baromságokkal, hogy vágni kell a csapatokat, tisztában kell lenni minden infóval"
Nem kell hozzá érteni, elég csak egy tippet követni.
Egy csapat közel minden harmadik mérkőzését döntetlenre hozza ...
Csak az a baj, hogy a te véleményed nem számít, ugyanis közöd sincs a +EV szerencsejátékhoz. BME-n diplomáztam, MENSA tag vagyok, szerintem van egy kis értelmi képességem ehhez. :D
Mit gondolsz, az összes liga összes csapatát jobban ismerik az iroda "oddsmesterei", mint bárki más a világon? Nevetséges.
14, ennek semmi értelme amúgy.
Akkor itt már komoly problémák vannak, ha te ennyire intelligensnek gondolod magad van egy diplomád ami amúgy szart se ér, és mégis a szaros sportfogadásból akarsz megélni, ami persze lehetetlen.
De az az érdekes, hogy akik azt állítják hogy mennyit nyernek még soha nem tudták bebizonyítani, hogy ez így van. Lásd az összes tippadó.
Na ez nekem is új, hogy ilyen #Kalányoslacitippertippjei meg BigMoney (szándékosan ilyen kitalált nevek, mert általában a szint itt van) MENSA tagok. 😅
Aztakva.
Hol lehet vásárolni 1 éves prémium tippeket? Énz mágiát is szeretnék.
Utóbbi jó lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!