Elmesélitek a legkínosabb dolgot/kínos dolgot ami történt veletek? Az én sztorim alul van.
Ma este történt. X) :
Törölköző a fejemre csavarva,csak a pizsama pólóm van rajtam,fogom az alsóm a kezembe.(A pizsama fölső hosszú,amit kell eltakar). A tesóm haverja itt van nálunk,én kilépek a fürdőszoba ajtaján,gyorsan átakarok szaladni a másik szobába alsóneműért.Valaki épp lejön a lépcsőn,én az ajtó mögé ugrok-"Jaj Istenem!". Azt hiszem apa az,ezért csak dermedten állok az ajtó mögött és várom ki lehet az... A tesóm haverja! Ő rám néz,mosolyog,mondja Heló! Én paprika vörös arccal ránézek,és én is köszönök. - Heló -aztán gyorsan becsukom az ajtót.
Iszonyú kínos volt,de nagyon jót nevettem utólag magamon. xD
Ti is mesélhettek kínos dolgokat amik veletek vagy mással történtek. :P Kíváncsian várom!:D
ez aranyos lehetett:)
nekem pl az h tegnap vettem egy szövetkabátot amiben 3 csipogó volt..2-t a csaj kiszedett de a harmadikat benn felejtette:S hát mondhatom elég ciki volt amikor kifele mentem becsipogott...mindenki el kezdette engem bámulni mint vmi gonosztevőt xd:S de voltak még cikisek:D de ez történt legutóbb :Dxd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!