Mikor vezetik be a Retro Rádióban a 2020-as/Mai világslágereket?
B+ hogy neked semmi sem jó.
Nem tartom valószínűnek hogy manapság annyi olyan útszakasz lenne ahol pár percnél hosszabban ne lenne térerő....legalábbis én még ilyen helyen nem jártam. Azt a kis időt meg ki lehet bírni rádió nélkül is.
Ha meg egy erdő közepén laksz az isten háta mögött és az oda vezető úton nincs fogható rádió és térerő akkor vagy elköltözöl egy élhetőbb helyre, vagy elfogadod hogy nincs rádió
Hallgass olyan radiot amit FM radio vevovel tudsz fogni
Ahhoz nem kell mobilnet
Kit érdekel? azért Retró, hogy retró legyen benne. Ígyis már bekerült pár olyan, ami nem méltó.
Attól, hogy valami sláger lett/ erőltetetten slágerré tették, még nem biztos, hogy jó amúgy.
Pl ez a szám, bocsi, de rossz:
Carly Rae Jepsen-Call me maybe
Pl ez a szám valszeg sláger, de nem_méltó, hogy leadják bármelyik rádióban. De sajnos volt már a Retrón is. Lehet, hogy vannak a csajnak jó számai, de ez nagyon gyengus lett.
"Kit érdekel? azért Retró, hogy retró legyen benne. Ígyis már bekerült pár olyan, ami nem méltó."
Hát már ne haragudj, de a Retro rádió kapcsán arról beszélni, h mi méltó meg mi nem :D
Az egész Retro rádió egy hulladék xar, abból élnek, hogy a magyarok többsége borzasztóan beszűkült, tájékozatlan-igénytelen, ezért hallgatja a Retro-t, hiszen "akkor még voltak igazi zenék". Minden előadótól ugyanazt az 1-2 számot ismételgetik évekig. Nekem csak irodában kell hallgatnom a kollégák miatt, de folyton ugyanazokat a zenéket hallom, 1 hét után már baromi fárasztó.
Arról ne is beszéljünk, h milyen szánalmas, h még mindig van igény a lassan nyugdíjas korú végtelenül ostoba és közönséges Bochkor idétlenkedésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!