Kinek Melyik volt a jobb éve 2020 vagy 2021?
Figyelt kérdés
Tudom mind a kettő pocsék volt a maga módján de valamiért nekem 2020 sokkal jobb évem volt mint az idei legjobb nyerő Páros széria ment Fanmademaker marci összel minden nap szinte streamelt akkor kezdődött a Valóvilág 10-is Benipowa(@benedeknagy) pedig minden nap posztolt instára is ! 2021 eleje még úgy ahogy egész jó volt a vv korszak de utána szinte nem volt semmi! Jah és assem mellékes szempont hogy 2020 őszén mindenki szarrá fügte az among ust illetve akkor jelent meg Barni első Zenéje! Illetve tavaly (2021)nyár óta alvászavarral is küzdök ami miatt depis és letört voltam tavaly ősszel! Igaz instán idén volt a legaktívabb évem @vv10tibor (aki akar az követhet 😏) De akkor 2020 nekem sokkal jobb volt mint 2021!2022. jan. 2. 07:10
A kérdező szavazást indított:
2020
2021
15 szavazat
1/5 anonim válasza:
2020-ban nagyon megfektetett a covid megjelenese es az egesz ev ennek tukreben zajlott ... 2021-ben mar volt oltoanyag es egy kicsit lazult az altalanos feszko. Szoval 2020. sokkal rosszabb volt, sokkal komolyabban erintette az eletemet.
2/5 anonim válasza:
2021-ben halt meg az anyám. Minden drágább lett az előző évekhez képest, kivéve a fizetésemet. És még sorolhatnám... Semmilyen szempontot nem tudok, amiben számomra 2021 jobb lett volna, mint 2020.
3/5 anonim válasza:
Nekem 2020. Tavaly elveszítettem édesapámat, és öt másik, hozzám közel álló embert. Nagyon sok olyan feladat zúdult rám, amit egyedül kellett megoldanom, de semmi tapasztalatom nem volt ebben. Ha valami pozitívumot keresek, akkor ez utóbbi sikeres teljesítése az.
4/5 anonim válasza:
2020-ban halt meg apa.
2021-ben beteg lettem, emiatt kirúgtak. Nem tudják melyik autoimmun támadta meg az agysm és a fülem.
De azt hiszem, 2020 volt a rosszabb, 2021 a jobb. Én még talán meggyógyulhatok, de apa már soha többé nem mosolyog rám!
5/5 anonim válasza:
Nekem 2020, várandósság+ szülés 😍
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!