Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tehetnék? Sürgősen pénzhez...

Mit tehetnék? Sürgősen pénzhez kellene jutnom.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos nagy a gond, sürgősen pénz kellene, 30 ezer forint. Tudom manapság már nem sok, de most ez is sokat számít. Szóval egyetemen vagyok kollégiumban. A szüleim nem tudnak támogatni. A diákmunka folyamatban van de még nem tudtam munkába állni. Haza nem mehetek mert ott nincs diákmunka ezért itt kellene maradnom koliba. Viszont sehogy se jönnék ki az első fizetésig. Számolgattam és 30 ezer forint lenne amivel ki tudnám húzni addig. Még a kollégiumot is be kell fizetnem, így nem nagyon maradna kajára. Kérlek tanácsoljatok valamit hogy mit tehetnék Pár ruhámat már feltettem eladásra de eddig semmi érdeklődés:/ előre is köszönöm ha valaki tud tanácsot adni vagy segíteni és bocsi ha hosszú lett.

2024. jan. 11. 01:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%

Kérj kölcsön a szüleidtől. Egyelőre ők tartanak el, 21 éves korodig kapják a családi pótlékot is, ha állami nappalira jársz.

Fordulj a DÖK-höz, ők is tudnak kiutalni szoc.segélyt.

2024. jan. 11. 04:04
 2/11 anonim ***** válasza:
96%
Adj plazmát, az elvileg elég jól fizet.
2024. jan. 11. 06:48
 3/11 A kérdező kommentje:
A szüleimtől nem tudok kérni mert nem keresnek sokat, nekik se elég a pénz sajnos. Plazmát adni egyszer voltam de nagyon rosszul lettem közben. Félek hogy megint az lesz.
2024. jan. 11. 13:43
 4/11 anonim ***** válasza:
81%
Az egyetem elvégzéséhez kell tőke. Anélkül nem megy.
2024. jan. 11. 14:47
 5/11 A kérdező kommentje:
Volt tőke, amúgy már 23 vagyok, dolgoztam mielőtt egyetemre jöttem volna. Csak jött egy váratlan probléma és most gáz van sajnos
2024. jan. 11. 16:48
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Írj levelet Orbánnak, és vázold fel a helyzetedet, hogy milyen "nagyszerűen" lehet élni Magyarországon!

Biztos segíteni fog - vagy nem!

2024. jan. 11. 18:08
 7/11 anonim válasza:
61%
Alkalmi munkák?
2024. jan. 11. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Adj be valamit zaciba. Ha rendszeres jövedelem érkezik vagy érkezett a bankszámládra, akkor bankszámlahitelre is van lehetőséged (legalábbis régen volt ilyen)
2024. jan. 12. 17:15
 9/11 anonim válasza:
52%
Értékeidet áron alul értékesítsd
2024. jan. 12. 17:42
 10/11 Senior Séf ***** válasza:
68%
Orbán nem fogja a malacperselyét (é.: Mészáros) feltörni valaki taníttatásáért. Minél tanulatlanabb a nép, annál könnyebb (meg-)vezetni.
2024. jan. 12. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!