Kinek mi a véleménye a nemzeti Rockról?
Én 16éves vagyok és akárki megtudja, hogy ennyi idősen Kárpátiát hallgatok van 2opcionális reakció. 1.Az idősebbek akik örülnek, hogy érdekel a nemzetünk. 2. A velem egykorúak, fiatalabbak akik kinevetnek és azt mondják, hogy Azahria sokkal jobb meg Valmar meg ilyenek.
Nos én úgy vélem, hogy persze mindenkinek meg van a saját ízlése de a Kárpátia tényleg megmutatja milyen szép is valóban az országunk még akkor is ha sokan ezt nem látják és próbálnak elcsúnyítani, és megmutatják, hogy nem csak az a Magyar aki itt van Magyarországon hanem, a határon túliak, a székelyek is igenis Magyarok és Erdély vagy Kárpátalja is Magyarország része marad örökre mégha ez a térképen nem is így van. Megmutatják a zenéikkel, hogy mennyire jó de mennyire fájdalmas Magyarnak lenni.
Szóval nektek mi a véleményetek a Nemzeti Rockról vagy bármilyen Nemzeti számról ami Magyarországot mutatja be és azt, hogy milyen is Magyarnak lenni? (Most ide nem jön az Azahria meg GWM meg ilyenek)
"16 éves vagyok"
Na ez a lényeg. Nyugi, majd kinövöd.🤣 A sz@rpátia 14-16 éves korig még elmegy, felette már gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!