Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kinek mi a véleménye a nemzeti...

Kinek mi a véleménye a nemzeti Rockról?

Figyelt kérdés

Én 16éves vagyok és akárki megtudja, hogy ennyi idősen Kárpátiát hallgatok van 2opcionális reakció. 1.Az idősebbek akik örülnek, hogy érdekel a nemzetünk. 2. A velem egykorúak, fiatalabbak akik kinevetnek és azt mondják, hogy Azahria sokkal jobb meg Valmar meg ilyenek.

Nos én úgy vélem, hogy persze mindenkinek meg van a saját ízlése de a Kárpátia tényleg megmutatja milyen szép is valóban az országunk még akkor is ha sokan ezt nem látják és próbálnak elcsúnyítani, és megmutatják, hogy nem csak az a Magyar aki itt van Magyarországon hanem, a határon túliak, a székelyek is igenis Magyarok és Erdély vagy Kárpátalja is Magyarország része marad örökre mégha ez a térképen nem is így van. Megmutatják a zenéikkel, hogy mennyire jó de mennyire fájdalmas Magyarnak lenni.

Szóval nektek mi a véleményetek a Nemzeti Rockról vagy bármilyen Nemzeti számról ami Magyarországot mutatja be és azt, hogy milyen is Magyarnak lenni? (Most ide nem jön az Azahria meg GWM meg ilyenek)

#Magyarország #Kárpátia #nemzet #nemzeti rock #Éljen a haza! #Magyarok mind örökké!
jan. 10. 14:55
 1/4 anonim ***** válasza:
48%
Régen kedveltem, majd a fidesz miatt, ami miatt minden ami "nemzethy" kb kínos lett, azóta eltávolódtam tőle.
jan. 10. 15:17
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
A nemzeti az nem a dohányboltok gyűjtőneve?
jan. 10. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Nemzeti rock? A rock hogy lehet nemzeti? Hiszen az a liberális, lezüllött nyugatról származik...ez hogy fér össze a turulos, nagymagyarországos világnézettel?
márc. 24. 07:18
 4/4 anonim ***** válasza:

"16 éves vagyok"

Na ez a lényeg. Nyugi, majd kinövöd.🤣 A sz@rpátia 14-16 éves korig még elmegy, felette már gáz.

márc. 30. 02:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!