Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Nikotin mérgezésem van? Nagy...

Nikotin mérgezésem van? Nagy bajom lehet?

Figyelt kérdés
Ritkábban de szoktam néha néha inkább vapeket szívni. Ma délutan egy kicsit talán túl szívtam a pocomat es egybol beszedultem tole. Utana tovabb szivtam es jol esett de szinten szedultem es nem tudtam egyenesen jarni. Majd utana egy kb 15 percre ram jott egy kisebb rosszulet hanyinger stb de nem hanytam. Amikor haza ertem izzadtam kicsit es razott a hideg utana lefurodtem es sztem jobb lett. Mostmar mondhatni jol vagyok. Lehetett ez nikotin mergezes? Eleg ha most csak sokat iszok es pihenek? Egyebkent jelenleg antibiotikumot szedek rajatszhatott az is?

2024. jan. 5. 20:04
 1/2 TappancsMancs ***** válasza:
Hát ilyen tünetekkel érdemes lenne orvoshoz fordulni. Vagy felhagyni vele.
2024. jan. 5. 20:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát elvileg nekem az volt egyszer és szédültem, majd addig hánytam míg az utolsó cseppig ki nem jött belőlem minden. A többi tünetet nem ismerem, de szerintem hagyd azt a sz.rt a fenébe.
2024. jan. 6. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!