Szerintetek ha a személyi igazolványomon az F van besatírozva akkor nőként vagyok jelölve a személyimen?
Figyelt kérdés
Am fiú vagyok2023. dec. 26. 22:40
2/11 anonim válasza:
Úgy van, az F mint férfit kihúzták tehát nő vagy.
3/11 A kérdező kommentje:
Hát akkor új személyi incoming
2023. dec. 26. 22:47
5/11 anonim válasza:
Ne új személyit akarj, annál még a nővé operáltatásodat is könnyebb elintézni.
6/11 anonim válasza:
Legjobb tudomasom szerint Ferfi/M es No/F van beirva a nemhez, hol latsz te satirozast, ha mar idiotazod a valaszolokat?
7/11 A kérdező kommentje:
Nem satirzás van hanem az F van kiemelve
2023. dec. 26. 23:42
8/11 anonim válasza:
Az igazolványon, ami két nyelven van feltüntetve, ott a / jel előtt a magyar megnevezés, a jel után, dőlt betűkkel, angol nyelvű van.
MAGYARORSZÁG / 𝘏𝘜𝘕𝘎𝘈𝘙𝘠
SZEMÉLYAZONOSÍTÓ IGAZOLVÁNY / 𝘐𝘋𝘌𝘕𝘛𝘐𝘛𝘠 𝘊𝘈𝘙𝘋
Nem / 𝘚𝘦𝘹: 𝗙 / M
↑
Teljesen egyértelmű, hogy a / jel előtti F a / jel előtti Nemhez tartozik, azaz a magyar férfi szó kezdőbetűje; a / jel utáni M pedig a / jel utáni Sex szóhoz, azaz az angol male szó kezdőbetűje.
Nagyon gyengén erőlködtél, hamar kilógott a lóláb: a satírozás gyorsan kiemelt betűre változott.
A kategóriaválasztásnál kettővel mellé kattintottál, a Humor kategóriában szoktak ilyen kínlódós felfedésekről szóló kérdések lenni.
9/11 A kérdező kommentje:
Na #8 köszönöm szépen a válaszodat megsporoltál nekem egy utat az okmány irodába, egy ilyen hülye jelölést
2023. dec. 28. 00:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!