Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Valami tipp hogy gyorsan...

Valami tipp hogy gyorsan noljon a hajam?

Figyelt kérdés
a fodrasz nagyon rosszul vagta le a folso hajreteg a fulemig er az also a vallamig es egyaltalan nem ezt akartam marha szarul erzem magam ez kb 2 honapja volt es azota nem tudok vele mit kezdeni mert ha osszefogok kilog mindenhol a fufrum es onnan es mar tobb este at sirtam es most is a sirogorcs kerulget (amikor levagta meg tok jo volt bar mar akkor sem tetszett sot gyuloltem es hulyen neztem ki de amikor szaritottam legalabb nem allt fel a felso resz most meg azota nott es felall es ahogy egy atlag haj nem nagyon keves ido alatt fog megnoni az a resz ameddig kene es tenyleg nagyon szarul erzem magam es bohocnak kerlek valaki valami hatasos es minden gyogyszer nelkul valami tippet (kivasalva lenylat fejem van gyulolom magam)

2023. dec. 24. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Menj másik fodrászhoz, hogy kezdjen vele valamit, hátha kihoz belőle valamit, amivel tudsz azonosulni, míg az egészet formálhatóra megnöveszted, ami kb. 6 hónap.

Nincs hipp-hopp hajnövesztő.

2023. dec. 24. 12:27
 2/6 A kérdező kommentje:
Most mostam meg mint egy oroszlan jaj tudom hogy nincs hip hop hajnoveszto es bocsanat az ugymond tulkereset de nagyon nagyon stresszelek es hat honap nyarig pont eleg lenne most fogom ugy nagyjabol kivasalni hogy ne alljon fel de ha barmi jobb hajnoveszto modszert tudtok mondani akkor azt elfogadnam borzalmasan nezek :( fodraszhoz nem akarok menni mert akkor ugyis csak rovidebb lenne es van is szep esese csak folul a felpuffadt haj retegem eltakarja nagyon dus hajam van ugy ertve nagyon felpuffad es hat ja meg mindig a sirogorcs kerulget de lehet fogom vasalni rendszeresen mert ugy kinezek valahogy
2023. dec. 24. 12:41
 3/6 anonim ***** válasza:

A kozpontozast, mondatszerkesztest elvitte a cica?

A stressz csak ront a helyzeten, es ha annyira keptelen vagy elviselni a minden bizonnyal alapjaiban elrontott, es persze az azota eltelt ket honap alatt sem helyrehozatott frizuradat, vagd le nullasgeppel, azt' annyi. Legalabb lesz mirol beszelgetni a karacsonyi vacsoran.

2023. dec. 24. 12:51
 4/6 A kérdező kommentje:
De azzal kopasz leszek es nincs kedvem a kopasz fejemmel szenvedni raadas hogy nem szoktam karacsonyi vacsorazni a szuleim meghaltak es onnan tovabb… na ja szoval inkabb a karacsonyi vacsoradon mutogasd meg milyeneket irogatsz gykn ha ennyire talalo vagy
2023. dec. 24. 13:16
 5/6 anonim ***** válasza:
Na, kezdodik...
2023. dec. 24. 15:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Fodrászok tudnak hajhosszabbítást, egyébként pedig szedjél multivitamint.
2023. dec. 26. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!