A haverom féltékeny. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok . Friss kapcsolatom van egy lánnyal aki nagyon tetszik. Haverom ismeri őt kiskora óta ugyanis szomszédok, és mindigis tetszett neki a lány.Nem látta a lányt 4 éve.. egészen a huga születésnapjáig ahol énis ottvoltam és ott talákoztam a lánnyal.De haverom nem érti meg ... Mert féltékeny , nem fogja fel , hogy rengeteg lány van még . Azzal jön hogy elvettem egy olyan csajt tőle akinek ő is tetszett (persze ez nem igaz csak szeretné.. csak jó barátok.). Meg hogy válasszak közte és a lány között. És most nagyon hülyén viselkedik. De nem szeretnék rosszba lenni vele csak nem veszi észre magát.2010. okt. 21. 16:40
1/12 anonim válasza:
mond meg neki hogy ha ennyire tetszett neki miért nem lépett? Ne csodálkozzon hogy "elveszik" tőle a csajt ha nem csinál semmit.
2/12 A kérdező kommentje:
:)
2010. okt. 21. 16:55
3/12 anonim válasza:
Tudom mit érez a srác és az ezer ostorcsapásnál is rosszabb. Magamat ismerve a helyében mostantól sz@rnék rád, persze nem tehetsz róla. Elvetted előle a kiszemeltet, mit vártál, hogy majd hagyja és minden szép és jó lesz? EMBERI FAJ= zsákmányszerzési ösztön, a haverod még a jobbik eset, vannak olyanok akik ilyenkor bunyózni akarnának. Örülj neki, hogy a haverod passzív és mostantól kerüld.
4/12 A kérdező kommentje:
A gond csak az hogy azután szemelte ki hogy én elkeztem kavarni vele :) 4 éve nem is látta. :) Szal ...... :)
2010. okt. 21. 17:34
5/12 anonim válasza:
De ha a húga születésnapján ő is ott volt és te ott találkoztál a lánnyal, akkor egyszerre kellett vele találkoznotok! Az, hogy nem mondta ki, hogy neki is kell a lány csak azt bizonyítja, hogy egy idióta, de attól még ugyanúgy akarja és igaz lesz amit írtam..
6/12 A kérdező kommentje:
Hát én cselekedtem ő nem : D
2010. okt. 21. 18:36
7/12 anonim válasza:
Rohadtul nem érdekel. Szerintem mindketten idióták vagytok, de a lány a tiéd lesz valóban, gratulálok. Dugd meg sokszor.
8/12 A kérdező kommentje:
Hééé , relax te most mérges vagy valamire? :D
2010. okt. 21. 18:39
9/12 anonim válasza:
Nem. Nekem nincsenek haverjaim, mert idióták voltak + a végén még ilyen helyzetekbe keverednék. Idióta vagy mert ember vagy és minden ember idióta (én is).
10/12 A kérdező kommentje:
Oké .... :) Ha te mondod haver ; D
2010. okt. 21. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!