Mit tegyek? A legjobb haverom féltékeny és irígy a sikereim miatt.
a középsuliban ő volt a jobb, de aztán elmentem máshová tanulni, ott nagyon megváltoztam, menő lettem, elkezdtem edzeni, megerősödtem, jobban tudok csajozni, mint ő stb....szal majdnem mindenben jobb vok nála...nem szándékosan őt akartam felül múlni, csak nem akartam "kis hülyegyerek" maradni...
Nem tehetek róla, h jobb vok...együtt mászkáltunk minden hova, látta, h én vok a társaság középpontja, engem hallgatnak a csajok...féltékenységből felállt és lelépett...most meg hazugságokat terjeszt rólam, h én rosszabbnak tűnjek, mint ő...meg akar veretni(amitől nem félek, mert megvédem magam), meg minden...Hogy állítsam le?Ez már túl megy mindenen...az egyik közös haverunk szerint egyszerűen előtte ne meséljem el, h milyen dolgokat csinálok, meg minden, mert nagyon féltékeny...de sztem akk ennek a "ú.n. barátságnak" csak az lenne az alapja, h nyalok neki, meg azt mondom, amit hallani akar.A haverom szerint bocsássak meg neki...de még csak bocsánatot sem kért!Mit tegyek?
ott nagyon megváltoztam, menő lettem
Mindig érdemes rákeresni régi kérdésekre jókat lehet röhögni rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!