Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek? A legjobb haverom...

Mit tegyek? A legjobb haverom féltékeny és irígy a sikereim miatt.

Figyelt kérdés

a középsuliban ő volt a jobb, de aztán elmentem máshová tanulni, ott nagyon megváltoztam, menő lettem, elkezdtem edzeni, megerősödtem, jobban tudok csajozni, mint ő stb....szal majdnem mindenben jobb vok nála...nem szándékosan őt akartam felül múlni, csak nem akartam "kis hülyegyerek" maradni...

Nem tehetek róla, h jobb vok...együtt mászkáltunk minden hova, látta, h én vok a társaság középpontja, engem hallgatnak a csajok...féltékenységből felállt és lelépett...most meg hazugságokat terjeszt rólam, h én rosszabbnak tűnjek, mint ő...meg akar veretni(amitől nem félek, mert megvédem magam), meg minden...Hogy állítsam le?Ez már túl megy mindenen...az egyik közös haverunk szerint egyszerűen előtte ne meséljem el, h milyen dolgokat csinálok, meg minden, mert nagyon féltékeny...de sztem akk ennek a "ú.n. barátságnak" csak az lenne az alapja, h nyalok neki, meg azt mondom, amit hallani akar.A haverom szerint bocsássak meg neki...de még csak bocsánatot sem kért!Mit tegyek?

2010. máj. 7. 14:20
 1/2 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló a helyzet csak itt én vagyok irigy a haveromra! Szemüveges mégis menne utána a lányok! Sok lánynak tetszik ő! Erős meg minden! De én egyáltalán nem csinálom azt hogy ott hagyom vagy valami! A legjobb barátom örökre! vagy ameddig csak lehet mert különben mindig segítünk egymásnak meg midnen!
2010. máj. 7. 14:30
 2/2 anonim válasza:

ott nagyon megváltoztam, menő lettem

Mindig érdemes rákeresni régi kérdésekre jókat lehet röhögni rajta :D

2012. aug. 1. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!