Kontaklencse, ti is ìgy vagytok vele?
Figyelt kérdés
Szòval kontaklencsès vagyok màr 3 hete. 14 èv utàn.
Leveszem a szemüveget nem làtom magam tisztàn a tükörben,mikor betettem a kontaklencsèt fura volt a tükörbe nèzni.
Mindenki màsnak is fura vagyok ìgy, mindenki szerint a szemüveg jobban àllt nekem.
Ès most szemüvegbe meg szemüveg nèlkül is teljesen màshogy nèzek ki, ès màsnak is èrzem magam.
Meglehet ezt szokni?
Màs ìs volt ìgy?
2023. dec. 13. 00:26
1/1 anonim válasza:
Én is így voltam,csak én több,mint 20 év után. Tükörben én is fura voltam magamnak egy kis ideig. Viszont ismerőseim véleménye megoszlik aközött, hogy a lencse vagy a szemüveg áll jobban. Én mindkettőt használom felváltva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!