Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez mitől van? Az edzéstől...

Ez mitől van? Az edzéstől kissebb lettem?

Figyelt kérdés
Mióta edzek úgy érzem hogy kissebb lettem, kb 1hónapja edzek. A súlyommak nem lett nagyom változás, mikor még nem edzettem akkor is ilyen 80 és 77kg között mozogtam, még is kessebb lettem, nagyobbnak tűnnek a ruháim. Ez miért van?

2023. dec. 10. 16:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Az izom ugyan olyan testtömeg mellett kisebb térfogatot tesz ki.

Tehát formásodsz, az elején jársz, fogváltozni gondolom a súlyod is.

2023. dec. 10. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Egyszerű a helyzet:

Azonos súlyú izom VS zsír térfogata különbözik.

Ha dolgozol fel otthon husit szedj le 1 kg zsírt a húsról, mérj külön 1 kg húst és tedd egymás mellé vagy ugyanakkora ugyanolyan tálba. Szemmel látható a különbség.

Jómagam a rendszeres bicózás előtt 50-52kg között mozogtam, rá egy évvel 62 lettem.

A dokim több mérlegre is ráállított, mert mondta "nem lehetsz annyi, ugyanúgy nézel ki".

De csodálkozott, hogy a külsőmön nem látszott. Csak akkor amikor levetkőztem és picit ráfeszítettem izomzatra.

Ráfeszítés nélkül csak ugyanolyan feszesnek látszik, amilyen volt.

Az edzésnél nem feltétlen a súlyodra kell menni, hanem arra, hogy olyan formád legyen amilyet szeretnél és annak megfelelően egyeztetni egy személyi edzővel a hatékonyabb munkád érdekében.

Testvéremnek alig 2 hónap alatt segített drasztikus eredményt elérni edzője.

Immár csak havi 1x egyeztetnek.

Rengeteg mozdulatot helytelenül csinált, részben ezért se fejlődött úgy ahogy elgondolta.

Eleinte lehet picit drága, de hosszútávon bőven megéri.

S ne aggódj a súly VS térfogat miatt.

Meg nem minden nő preferálja a dagira edzett embereket se.

2023. dec. 10. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!