Anonymuska kérdése:
Ez mit jelent ez a kifejezés?
Figyelt kérdés
Sok amerikai filmben mondják hogy pl “10 dolcsiba hogy sosem tesz meg” mondja az egyik fél, mire a másik azt hogy “állom a fogadást” most akkor ezt hogy kell elképzelni, Aki állja a fogadást az szavaz arra hogy megteszi és az előző arra hogy nem?2023. dec. 6. 19:05
1/2 anonim válasza:
- 10 dollárt teszek arra, hogy nem csinálod meg a dolgot
- állom a fogadást = én is felteszek 10 dollárt arra, hogy nincs igazad és megteszem
Muszáj, hogy az ellentéte legyen, mert ha mindketten ugyanarra a kimenetre fogadnak, akkor csak nyertesek lehetnek. Ha én nyerek 10 dollárt és te is nyersz 10 dollárt, akkor kicseréltük a pénzünket és egyikünk sem nyert semmit. Ha csak vesztesek lennének, akkor én nem adok 10 dollárt és te nem adsz 10 dollárt, így szintén nem nyert senki semmit.
2/2 anonim válasza:
Most már elhiszem hogy tényleg annyira vacak lett az a pizza teszt emiről beszélnek a sajtóban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!