Egy szép csinos nőről mi a véleményük azoknak akik kevésbé csinosak és nem olyan szép nők?
Mindig csak az irigység vagy esetleg van valami más a fejükben?
Ja és ha ráadásul van is pénze akkor mit gondolnak?
Főleg irigységet, aztán szomorúságot, mert összehasonlítják magukat velük, így sokszor igyekeznek elkerülni őket. Van hogy dühöt éreznek és igazságtalánnak tartják, ez elvezethet akár a rosszindulatú pletykálkodásig is, ok nélküli megjegyzésekhez ez átmenetileg javít a kedvükön és maguk közt képesek a kapcsolatépítésre ilyen módon, elvégre mi hozná össze jobban az embereket a közösen utált dolgoknál/személyeknél jobban. Ha valaki a genetikai lottót megnyerte, illetve tesz is érte (sport, egészséges étkezés) és még okos és pénzes is az ezeket igen csak fokozni tudja. Ők eleve olyan előnnyel indulnak, amit a többiek soha a büdös életben nem tudnak behozni. Ez sokakat őrületbe kerget, egyéb lelki problémákról nem is beszélve. A szép emberek sokszor nem tudják mennyivel másképpen bánnak velük, mint azokkal akik nem olyan szerencsések. Mennyivel több szeretetet, támogatást, figyelmet, odafigyelést, törődést kapnak.
De sokszor mint olyan a szépség vonzza az embereket, így van hogy szeretik őket nézegetni, vagy esetleg a közelükben lenni.
Aki szép számomra, nemcsak egy őszinte bókot kap, de van, hogy fel is kérem modellnek.
Rajzhoz, termékfotóhoz.
Akikben alapon van rosszindulat, az embertársához is úgy viszonyul.
Belőlem lényegében hiányzik ez a dolog. Felesleges nyűg az irigység, rosszindulat és társai.
Az tény, javarészt ezek megvannak az emberekben. Jómagam is kaptam hideget-meleget csak azért, mert ilyen arccal jöttem világra.
Sokan hajlamosak ítélkezni, holott egy szolid elegáns nő vagyok, aki imád rengeteg alkotói formát.
A szerelés, barkácsolás, szobrászat, rajz, kőfaragás stb. Rengeteg mindent imádok.
Mindaddig, amíg csak a külsőmet látják addig megy a vak ítélet.
Ez van.
Viszont: az értelmesebb réteg nem elítél, hanem tényleges dolgokat észrevesznek már elsőre és nyitottak társaságomra nemtől függetlenül.
Kifejezetten ezen kedves, értelmes személyek társaságát keresem. Szeretem a tisztább, őszintébb és tudatosabb embereket.
Repdesek az örömtől, ha nőben találom meg ezen vonásokat.
Az arcra is kiül a tiszta vagy bánat lélekállapot.
Azt viszont sose szeretem, hogy vannak annyira öntelt személyek, akik beképzelik maguknak, hogy "mindenki csak irigy" rájuk.
Az a helyzet, hogy ezen személyeknél olyan személyiségjegyek találhatóak, amelyek számomra visszataszítóak. Ignorlálni való nyűgök. (persze szép láb, kar, vagy arcvonást elismerem, ha tényleg tetszik, de ignorálom a nyűgöt jelentő személyeket)
Számomra szép ember kisugárzásának része a szolid, ám egészséges önértékelés.
Ezért van hogy általában a szép /vonzó embereknek vonzó/ szépek a barátaik, nyilván férfiaknál elég ha jó fej vagy, humoros, szerethető. Persze nőknél is van ilyen és tényleg megjelenik a belsőd a külsődön. Nem mindenkinek van kisugárzása, vannak az ilyen semmilyen emberek akik se szépek, se rondák és személyiségük sincsen. Viszont vannak akik nem csak azért vonzóak mert jól néznek ki, hanem mert az egész lényük egy pozitív élmény.
Vannak ronda de jó fej emberek, ok általában nyitottak és pozitívak.
Na viszont ha ronda vagy és mellette még egy rosszindulatú, megkeseredett személy…akkor duplán taszítod az embereket, viszont vonzod a hasonlót amitől csak rosszabb lesz.
Szerintem minden ilyen típusú ember azért próbálja meg bántani azt aki jobb nála, mert egyszerűbb mint megpróbálni kihozni magadból a legtöbbet…meg ezek az emberek nem csak másokban hanem magukban sem látják a jót és sajnos egy idő után el is veszik ha volt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!