Mit gondoltok a "2Okos" nevű srácokról?
Figyelt kérdés
Szerintem írtóra gáz, de majdnem minden ismerősöm Őket nézik és istenítik, hogy milyen jók.
Kíváncsi lennék mások véleményére is, mert lehet, hogy csak velem van baj...
2023. dec. 3. 18:46
11/26 anonim válasza:
mar kesz vagyok toluk, undorito amit csinalnak, hatalmas wannabe-k
13/26 anonim válasza:
#6-os te milyen világban élsz????????
B@ssz@meg pl.:otthon,utcába,iskolába egyáltalán nem kell felvenni "elegáns ruházatot" mi a f@sznak senki nem kért meg rá,az értelmes gyerek úgysem drogozik/cigizik
Ezt nem kell ezt "közvetíteni" az embereknek mert egy épeszű ember magátol ilyeneket nem csinálnak
14/26 anonim válasza:
14 szerintem azért aki ezt közvetíti az csakis jót tesz. Sajnos elegen drogoznak es cigiznek ahhoz, hogy kelljen ez ellen kampanyolni.
15/26 anonim válasza:
Ez igaz,mert legalább sokan nézik őket és erre buzdítják a nézőiket!
17/26 anonim válasza:
Akik szerint példát mutatnak azok ránézhetnének a hírekre most miért beszélnek róluk. Mert nem éppen a nagy példa képhez illő viselkedésük végett.
18/26 anonim válasza:
Ami tegnap történt Mondoconon, az durva volt. Én is kint voltam sajnos....
#16 voltam
19/26 anonim válasza:
Úristen...elegem van a 2okos-ból,minden róluk szól.
20/26 anonim válasza:
1-es válaszoló vagyok, most olvastam a MondoConos "mutatvány"-ukról. Megbotránkoztató, hogy ezeket hypeolják a gyerekek... Hogy erre van igény itthon... Szörnyű. Az igényes tartalom meg háttérbe szorul az ilyen nyomorékok miatt. Szégyen. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!