Melyik a legborzasztóbb anyakönyvezhető név?
Lehetne válogatni, bőven van miből. Itt vannak például csak a tavaly engedélyezettek:
Soha nem fogom megérteni, hogy valaki miért b*szik ki így a saját gyerekével.
Borka, Boróka, Borivóka
Zejnep
Van pár újhullámos név, amin én is csak röhögni tudok (Brájen, Reményke, Sugár (nem tudom eldönteni, hogy a Kör vezetéknévvel elfogadhatóbb vagy még hülyébb név-e. Kör Sugár. XD))
Ami saját hülyeségem, hogy nem szeretem, az az Eszter. Ki nem állhatom ezt a keresztnevet, de szerintem mindenkinek van ilyen név, ami csak úgy random nem tetszik neki, pedig teljesen elfogadott. Nekem az Eszter az, amit a lehető legkevésbé megmagyarázható módon utálok, és szerintem hamarabb nevezném a gyereket Borókának vagy Sugárnak, mint Eszternek.
Amúgy nektek mi ez a természetellenesen utált név? Bocsi, kérdező, most kíváncsi lettem :D
Brendon, Brájen, Esmeralda, meg minden olyan keresztnév, amivel poénkodni lehet az ovisok szerint pl.: Erik (akinek mindig jól bevErik), Szopkó vezetéknév stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!