Hol lehet belföldi bélyeget venni olcsóbban, ami még feladható és elfogadják a postán is?
Az USA-ban van "forever" belyeg, amit mindig az aktualis dijszabas aran adnak el a postahivatalban, vagy a posta hivatalos weboldalarol megrendelheted. Pl. en vagy 10 evvel ezelott vettem 20 db forever belyeget 9.50-ert, most ugyanez a 20 db belyeg 13.50 lenne. De, mivel "forever" belyeg, siman hasznalhatom akar 20 ev mulva is, amikor mar kb duplaja lesz az ara. Ezt a belyeget megveheted az ebay-on, eredetileg a posta bocsajtotta ki, valaki megvette mondjuk 2010-ben, 100belyeg/csomag, most nyugdijba megy, bezarja az irodajat, es meg akar szabadulni a regen felhalmozott 2000 db belyegetol, es az egeszet egyben eladja kb 30 dollarert. Aki sokat levelezget, annak megeri (nekem a 10 evvel ezelott megvett 20 db belyegbol meg mindig van vagy 8, mert nem hasznalom, szerintem mar feltalaltak a telefont es az internetet is, szoval...)
De egyebkent en kaptam mar karacsonyi udvozlo kartyat, a boritek tele volt ragasztva 1, 2, es 3 centes belyegekkel, az aktualis arban (azt hiszem, akkor 57 cent volt a dij).
Kerdezo, te is megveheted az "olcsobb" belyegeket az ebay-on, de a magyar posta nem fogja elfogadni :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!