Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogy jelentkezek vissza?

Hogy jelentkezek vissza?

Figyelt kérdés
Pulsz megtekintést akartam szerezni ezért kiléptem a wattpad fiokomból, de vissza jelentkezni nem tudok, mit csináljak?

márc. 1. 18:11
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem tudsz?
márc. 1. 18:21
 2/8 anonim válasza:
100%
Ahogyan eddig bevoltál. Google-lel,vagy felhasználónevessel
márc. 1. 19:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

A Wattpad IP címet is néz, nem csak fiókot. De 24 óránként bejelentkezve is tudsz megtekintést generálni magadnak.

Be meg úgy jelentkezel, mint eddig.

márc. 1. 20:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Milyen megtekintést?
márc. 1. 20:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahhoz nem kell kilépned, hogy plussz, megtekintést szerezz, mert a sajátodat is beleszámolja...

De most öszíntén. Megérte az a plusz 1 csillag, megtekintés,tudván, hogy saját magadtól kaptad? Mert elárulom, semmit se számít.

márc. 2. 10:31
 6/8 A kérdező kommentje:

Valahol hallottam hogy az algoritmus könnyeben feldobja a történetemet az olvasoknak hogy ha nagyobb a megtekintés

márc. 3. 19:09
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt max úgy érné meg, hogy Tor böngészőből, könyvjelzőkkel csoportosan megnyitva, legörgetve mindegyik végére. Plusz úgy, hogy ha van már jópár fejezet eddig, mindegyikre nyomtál te is egy csillagot, és max 10-szer nyitnád meg őket, hogy az arány ne legyen rossz. Nem az appal bohóckodva.

márc. 3. 19:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Úgy érted a több éves sztorik mellett? ^-^" hidd el, nem kevés megtekintésem van egy fejezeten és még soha nem dobta be az olvasói profilomról a sztorimat a kezdőlapra.

márc. 3. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!