Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van felszakadva, megsérü...

Miért van felszakadva, megsérülve a kiszállított GLS csomag ragasztása?

Figyelt kérdés

A munkahelyemre szoktunk árut rendelni, általában a GLS szállítja ki.

Már többször tapasztaltam (és mindig a futár távozása után veszem sajnos észre), hogy a ragasztószalag, amivel le van zárva a doboz, el van vágva, mondjuk az egyik oldalon és látszik, hogy ott benyúlhattak.

Ez akkor szokott főleg előfordulni, ha nagy értékű a csomag, ami rá is van írva a ráragasztott futárcímkére. Szerencsére eddig még nem tudtak kivenni semmit, mert általában a benne lévő dobozolt áruk nagyobbak, minthogy olyan kicsi résen ki tudják szedni a csomagolás nagyobb szakadása nélkül.

A futár srácról nem feltételezem, hogy ezzel szórakozna, mert nagyon rendes.

A raktárban, amikor pakolják a csomagokat, a raktári dolgozóknak van ilyesmire lehetőségük, konkrétan "utazhatnak" arra, hogy kilopjanak dolgokat a dobozokból?

Vagy hol "sérülhet" meg a csomag?

2023. nov. 22. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Külföldről jön, vagy belföldről? Külföldről vámolás miatt lehet. Bár talán ők saját szalagjukkal zárják vissza. Nem tudom. Belföldi forgalomban még nem tapasztaltam ilyent.
2023. nov. 22. 13:29
 2/2 A kérdező kommentje:
Belföldről, általában Budapestről. Én is Budapesten vagyok.
2023. nov. 22. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!