Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ennyire hülyék nem lehetnek...

Ennyire hülyék nem lehetnek az emberek vagy mégis?

Figyelt kérdés
Sziasztok már rossz látni hogy ennyire buták az emberek... Valaki még tetteti hogy nem tudja(jobbik eset) de ez már felháborítóan. Komolyan mondom sírhatnékom van... 15 éves vagyok és nem smároltam ez ciki? ez milyen kérdés????? Mért lenne ciki? Téged az anyád nem szeretet? O_o Hogyan lehetnék nőies? Ne úgy néz ki mint egy egy csöves és ne mackóba járj iskolába :) a másik kedvencem hogy szerintetek feküdjek le vele? Hát ha te ennyire idióta vagy hogy ilyeneket kérdezel szerintem te leszel az aki majd 10 év múlva a havat fogja előttem lapátolni 500 forintért =) Olyan szinten buták az emberek hogy szánalom a tanáraitok szerintetek minek van?:O sokkal jobb kapcsolatot kilehet ezáltal építeni velük hogy ne legyetek hülyék és még a tanár is megkedvelne titeket .... Írjátok már le ezekről az emberekről a véleményeteket köszi én 18/f talán annyit mondhatok értelmes vagyok(reménykedem benne)
2010. okt. 20. 14:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem :D mert nekem ezzel sose voltak gondjaim :P de am jogos :D Nem szégyen kérdezni de szerintem azért ezek igen primitív kérdések =)
2010. okt. 20. 16:23
 12/13 anonim ***** válasza:

hm.. a kérdésfelvetés jogos, de sztem az emberi hülyeségnek nincs határa. fel kell készülni mindenre... :)

de ha nemharagszol rád is rád férne valami tanárszerűség, mert rettentően magyartalanul fogalmazol. :)

2010. okt. 20. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:
Kár, hogy nem ismerhetlek ÉLŐBEN. Úgy tuti meg tudnám mit titkolsz és hogy miről hazudsz, mivel úgy állítod be magad, mintha rólad kellene mintázva lennie az egész világnak. Persze élőben is csak akkor elemeznélek ki ha érdekelnél. Én meg csak azért írok ide, mert unatkozom és a volt élet béli barátaim nem bírták a strapát és nincsenek már.
2010. okt. 20. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!