Szerinted a hülye emberek tudják magukról, hogy hülyék?
Vagy mindenki mindenki meg van elégedve magával és okosnak, bölcsnek, helyes gondolkodásúnak tartja magát?
Egy csomó ember elviselhetetlenül ostoba, beképzelt, pökhendi vagy aljas, zsarnok, stb.. Ezek tudják ezt magukról? Vagy megmásítják a tényeket?
Hallod, ez nagyon jó kérdés.
Pl. ha én egy ilyen ember lennék, aki így viselkedik, csak nem vallanám be magamnak.
Szerintem nagyon sokan nem néznek magukba, én nem jönnek arra rá, hogy igazából mennyire gusztustalanok.
Vagy tudja, hogy pl aljas, de úgy tartja, hogy ez így a jó.
Van egy nagyon gyerekes osztálytársam, néha odajön elém és hülye pofát vág és eltorzítja a hangját. Én ilyenkor úgy nézek rá mint egy hülyére, egy szót sem szólok, erre megszólal, hogy "hülye vagyok tudom" :D.
De ugyanakkor van egy eszméletlenül beképzelt osztálytársam is, akin meg látszik, hogy nem tudja magáról....:D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!