Melyik Banknal lenne érdemes szamlat nyitnom?
Egyiknél sem! Az már megint egy érdekes körülmény, hogy ebbe belekényszerítik a munkáltatók az embereket! Az meg marhára nem érdekli a munkáltatókat, hogy hülyére sarcolják a bankszámla tulajdonosokat a bankok a legkifinomultabban legyártott indokokkal, - gondolják, ez nem az ő problémájuk! Ha rajtam állna, nekem nem lenne bankszámlám, - nem volt nekem semmi problémám azzal, hogy a hónap adott napján odamentem egy irodába és az aláírásom, ill. fizetési szalgom ellenében leszámolták a kezembe a havi béremet, - de a kiteljesedett bankvilágnak és a munkáltatói szemléletnek hála, nincs választásom.
Példa:
Időről-időre beállítottam a bankkártyával levehető limitet a számomra kedvező értékhatárra, amit időről-időre - FELHATALMAZÁSOM NÉLKÜL, SAJÁT ELHATÁROZÁSBÓL - visszaállít a bank, amelynél vagyok. Nyitott kérdés csak az marad, hogy valójában ki használja a számlámon található összeget? Ki rendelkezik felette, ha ezt megteheti egyoldalúan és következmény nélkül egy bank Magyarországon? Tudom, örüljek, hogy használhatja a bank a pénzemet a saját üzleti céljaira! (In)korrekt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!