Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Minden férfi 1 órát ül minden...

Minden férfi 1 órát ül minden nap a wc-n?

Figyelt kérdés

Vagy csak én fogtam ki eddig, 3-ból 3 párom eddig ezt csináltak 😂

Vagy ez ilyen férfi szokás?😂

Nem zavar, nem sajnalom tőle azt az 1 órát csak érdekel, h mi miatt jobb a wc-n telefonozni, mint kint?😂😂

2023. nov. 18. 11:03
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ott egyedül van és nem zavarhatja senki, mert privát szféra. Rossz mentalitás, hogy a vécébe kell menekülnie valakinek, hogy nyugta legyen.
2023. nov. 18. 11:10
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam piszkálni meg ilyenek 😁 csak már feltűnt hogy eddig minden párom ilyen volt
2023. nov. 18. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem. Én pl. gyerek korom óta egy és 5 perc között -ez már a "csúcsidő".
2023. nov. 18. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:
37%

Én ezt olyan ismerősöknél / barátoknál láttam, akiknek nem volt egy perc nyugtuk sem a családtagjaiktól.

Tudom, te nem, te sosem, és különben is.

2023. nov. 18. 11:38
 5/8 A kérdező kommentje:
4-es. Az utolsó mondatot nagyon oda kellett szúrni, köszi! 😁 egyébként még hasznos is lenne
2023. nov. 18. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
21%
Hasznos az így is.
2023. nov. 18. 12:05
 7/8 TappancsMancs ***** válasza:
100%

Kezdjük ott, hogy az olyan mondatok, amik úgy kezdődnek, hogy "Minden ..." azok kapásból téves elképzelésként is feltételezhetőek. :) És a rövid válasz már meg is van, hogy "Nem". :)

Második az, hogy 3 emberből nyilván nem vonhatunk le következtetés egy milliós és több milliárnyi főre. Szóval a másik a kevés tapasztalatait átvetíteni mindenkire is nyilván figyelemfelhívó és a válasz bár még nincs meg ebből, de selythető.

Persze ettől még okés a kérdés és nagyon nincs így. Nem ülünk egy órát a vécén. :)

Szerintem több oka is lehet, amikor valaki így csinál. Nyilván a családtól való menekülés is benne lehet, de az is, hogy saját maga nem tud kialakítani egy félrevonulást magának, amikor arra van szüksége. Vagy akár csak nehezen végzi a dolgát talán mert kevés folyadékot iszik, vagy akármiért is, szóval ez is egy lehetőség. És negyedik ok lehet az, hogy ezt látta otthon vagy másoknál, akár úgy, hogy újságok is voltak a vécében (tényleg van ilyen is) és azt hitte az természetes, az jobb vagy valami efféle. Ötödik lehetőség, hogy akár el is felejtkezhet az újságolvasás vagy telefonozás közben és az egy óra simán kijöhet ettől.

2023. nov. 18. 13:05
 8/8 Senior Séf ***** válasza:
100%
Nekem hetente se jön össze az egy óra.
2023. nov. 19. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!